Barcelona Architecture Maps (3/3)

Aquesta és la tercera i darrera entrega dels mapes de Barcelona que hem fet amb la web Tripline . En tots els mapes hem anat marcant edificis interessants, ja siguin per la seva rellevància històrica o per la seva estètica.

El darrer mapa té edificis de la perifèria de Barcelona i d’altres pobles com Sitges, Igualada, Terrassa, Cornellà de Llobregat o el Prat de Llobregat. I en les descripcions de cada edifici trobareu indicacions de com arribar-hi.

 

11- Districte 22@: Àrea on empreses tecnològiques entre altres s’estan instal·lant amb edificis espectaculars de Fermin VAZQUEZ&b-720, BATLLE i ROIG Arquitectes, Cloud9 – Enric RUIZ GELI, Jean NOUVEL Ateliers, Dominique PERRAULT.

12- Zona Fòrum. Re-urbanitzada majoritàriament cap a l’any 2004 és avui, encara una zona atractiva amb HERZOG&deMEURON, EMBA Massip-Bosch Architects, EMBT Miralles-Tagliabue, FOA – Foreign Office, BB+GG Beth Galí, JAMLET Lapeña-Torres.

13- Diagonal Oest: Hi trobarem des de destacats centres comercials, els campus de la UPC, barriades especials a Les Corts amb arquitectes com Josep Antoni CODERCH, Francesc MITJANS, Ricardo BOFILL, Pep LLINÀS, MATEO i MAP Architects o Rafael MONEO.

14- Diagonal Centre-Oest. Durant els 60’s i 70’s molts arquitectes locals van treballar en edificis d’apartaments. Josep A. CODERCH, Francesc MITJANS, Francisco J.BARBA CORSINI, Federico CORREA.

15- Les Afores/Outskirts: En alguns casos necessitarem cotxe, en d’altres tren, i altres estan dins de Barcelona però lluny del centre. Amb clàssics com Antoni GAUDÍ, Enric SAGNIER, J.Ll. SERT, J.A. CODERCH, Antoni BONET i CASTELLANA o altres més actuals com Norman FOSTER, Alvaro SIZA, Enric MIRALLES&Carme PINÓS, Esteve Bonell- Francesc Rius, Mario COREA, Ricardo BOFILL o Willy MÜLLER.

Esperem que us siguin d’utilitat. Fins aviat i a caminar!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s