Adéu al 2014!

El 2014 ha estat un any molt intens, sobretot de feina, i que ens ha permès viatjar menys del que voldríem i sobretot tenir molt menys temps per explicar-ho al blog. Malgrat tot, no ens podem queixar… A més de les escapades per Catalunya, aquest any hem anat a Düsseldorf, a Menorca, a Còrsega, al Quebec i a Madrid. Han estat viatges més tranquils i menys actius del que acostumem perquè sobretot necessitàvem descansar, però els hem aprofitat i gaudit al 100%!

Ens fa ràbia no haver pogut explicar-ho tot al blog perquè encara tenim pendent les últimes jornades del viatge a Còrsega que vam fer al juliol! Sobretot, la ruta pel Quebec, tres setmanes al setembre que tenim moltes ganes de compartir. Ens hem enamorat del país, dels paisatges, de la seva gent i de Mont-real! També tenim alguns edificis molt interessants que volem explicar i ensenyar-vos. Per tant, el nostre bon propòsit pel 2015 (ara que toca fer-los) és tornar a dedicar més temps al blog, més temps a viatjar i menys a la feina (si ens deixen!).

De moment us deixem amb un resum en imatges d’aquest 2014 de Viatges amb cartabó i amb els nostres millors desitjos que el 2015 sigui un any ple de viatges, alegries i descobriments!

 

 

 

4 thoughts on “Adéu al 2014!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s