1 any de Viatges amb cartabó!

Vista general frontal de la Farsnworth House

Avui fa un any que vam començar l’aventura del blog! Un any que ens decidíem a obrir la nostra pròpia finestra a Internet després d’anys de ser consumidors de tota mena de blogs per planificar els nostres viatges. Vam començar amb una barreja de curiositat i escepticisme. Teníem molts dubtes. Dubtes sobre si tindríem prou material per anar farcint de continguts el blog, sobre si li interessaria a algú, i també sobre la feina que ens portaria i l’exigència de temps necessària per fer-ho bé… I és veritat que ens ha pres moltes hores, més de els que ens pensàvem, però menys de les que ens agradaria poder dedicar-hi.

Però sobretot, el que no ens podíem imaginar són totes les coses bones que ens portaria el blog! La resposta dels “coneguts” era més fàcil de preveure, alguns són “incondicionals” de qualsevol cosa que fem… El que valorem és tota la gent que hem conegut a través del blog, que ens ha arribat per recomenacions d’altres o través de buscadors a Internet i que ens ha enviat tota mena de comentaris que ens han ajudat a millorar aquest blog.  A alguns els hem pogut conèixer en persona, a d’altres esperem fer-ho ben aviat…

En cap moment hauríem imaginat que un any després seríem aquí, amb 52 entrades a l’esquena, 8 mil visites i més de 200 comentaris rebuts. I no ens volem aturar aquí! Volem seguir millorant el blog cada dia. Tenim alguna nova secció cuinant-se que publicarem ben aviat. I esperem continuar rebent els vostres comentaris que ens esperonen a millorar i seguir treballant en aquest blog! Us deixem amb una galeria amb una imatge representativa de cadascuna de les 52 entrades publicades.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

16 thoughts on “1 any de Viatges amb cartabó!

 1. Moltes felicitats per aquest primer aniversari de molts que seguiran, gràcies per compartir part de les vostres experiències i per fer-me veure construccions amb un altre perspectiva. Una abraçada.

  • Moltes gràcies Imma! Com va anar el viatge pels Estats Units?
   Estem amb ganes de començar a llegir les vostres cròniques teatrals! Hem de començar a definir la nostra agenda cultural de la tardor.
   Una abraçada

 2. ¡Enhorabuena por el primer aniversario! Os entiendo muy bien con respecto a lo de las dudas iniciales, lo más difícil no es comenzar sino seguir teniendo las ganas de continuar. Por aquí tenéis un fiel seguidor!

 3. Moltes felicitats per aquest primer aniversari!!!

  Nosaltres també hem tingut aniversari aquesta setmana 🙂 Deu ser que al setembre tenim ganes de rememorar viatges.

  Continueu viatjant i escrivint, que us seguirem llegint!

  • Felicitats també a vosaltres! Ja és això, al setembre necessitem recordar els viatges per encarar els mesos que queden abans del següent! Ara, nosaltres no pensem estar-nos quiets aquesta tardor-hivern i ho anirem explicant al blog!

 4. Un any?????? Mare meva, com passa el temps!!
  Sembla que fa quatre dies que parlàvem d’aquest projecte, i la veritat és que teniu un blog molt i molt xulo, amb una característica viatgera (l’arquitectura) que el fa diferent.
  Esperem moltes més entrades i articles, i que podem compartim plegats un munt de sensacions per aquests racons tan increïbles que trobem al nostre món.

  Manel i Cristina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s