Fem balanç!

Avui fa dos mesos que vam començar l’aventura del blog i francament no ens esperàvem que ens passessin tantes coses i totes tan bones! Ens hem sentit molt ben acollits per la comunitat viatgera, hem après molt de tots els que teniu més experiència que nosaltres i ens heu animat molt a continuar amb aquesta aventura. Hem rebut més de 1200 visites a les 16 entrades que hem publicat fins ara, moltes més de les que esperàvem! Visites que han vingut d’una vintena de països diferents i que han fet que, com a novetat, ens animem a posar uns botonets de traducció al blog. Ja els heu provat?

Per celebrar aquest “mini-aniversari”, els últims dies hem rebut un parell de sopreses molt agradables. Primer, Madaboutravel, un blog que visitem moltíssim ens ha donat un Premi Liebster. Ens ha fet molta il·lusió i prometem respondre les preguntes i nominar els nostres blogs preferits tant aviat com tinguem temps! I després, el Bloc dels Viatges, una interessant iniciativa per difondre els blogs de viatges en català ens va dedicar una entrada recomenant-nos. S’agraeix especialment el reconeixement dels que saben quantes hores, feina i dedicació hi ha al darrera de cada entrada.

Tenim el nostre arxiu ple de fotos encara per fer noves entrades i esperem ampliar-lo ben aviat amb un altre viatget, probablement a Viena. Fins ara les que més visites han rebut han estat les del Parlament d’Escòcia d’Enric Miralles i la del Xalet de Catllaràs, així que hem pensat que potser combinarem entrades dels nostres viatges amb altres d’edificis que ens queden més a prop i que poden ser idees de visites per a un cap de setmana. També ens agradaria explicar al detall algunes de les rutes que hem fet perquè és una informació que ens és molt útil i agraim molt quan visitem altres blogs. A veure si trobem el temps per fer-ho…

I ara us demanem la vostra opinió. Què és el que més us agrada del blog i què és el que hi trobeu a faltar? Ah, i moltes moltes gràcies un cop més per seguir-nos!

9 thoughts on “Fem balanç!

 1. Bones!! Felicitar-te primer pel bloc, que personalment m’està agradant molt, i animar-te per a més entrades.
  Sempre és il·lusionant veure les visites i comentaris que es reben. Com ben dius, hi ha moltes hores darrere dels escrits, recopilant informació i mirar quina foto queda millor.

  • Gràcies Gerard! Nosaltres també hem inclòs el teu blog en la nostra llista, fa molt bona pinta!
   Realment fer un blog porta moltes més hores de les que ens pensàvem però és tan agraït i estem coneixent tanta gent gràcies a ell que no ens importen les hores invertides.
   Esperem anar-te trobant per aquí!

 2. Un gran post, parella! Teniu un blog molt rodó i que sempre em sorpren… I més encara si tenim en compte que ens hem anat perseguint pel món, en certa manera… M’agraden especialment els vostres relats sobre edificis singulars, però realment, seguiu per aquesta línia, que vindran encara molts més visitants 😉

  Una abraçada enorme

  • Gràcies a tu per la bona propaganda que ens fas! 😉
   A veure si coincidim a Viena, ja et passarem les dates quan les tinguem tancades. De tota manera, ens emportem totes les teves recomenacions ben apuntades!
   Una abraçada!

   • Això espero… jo hi vaig a principis de desembre i ja m’en moro de ganes! Si teniu cap dubte, us puc passar un mail amb recomanacions… Tot i que seria genial coincidir…

    Una abraçada ben forta

  • Jajajaja! Moltes gràcies!
   Esperem no haver creat massa expectatives amb el Xalet de Catllaràs! No hi ha gaire més que el que es veu a les fotos, però és un edifici realment curiós i desconegut.
   Una abraçada ben forta!

 3. En primer lloc felicitats i enhorabona per aquest bloc que ja de bon començament vam incloure a la llista de Blocs Amics del nostre. El vostre bloc es perfecte perquè es com vosaltres voleu que sigui i transpira il.lusio i ganes de transmetre-la, que mes es pot demanar ?? No canvieu i no us canseu de compartir. Una abraçada.
  Imma i Miquel.

  • Gràcies Imma i Miquel!
   Hem après molt de blocs com el vostre que té una trajectòria impressionant. Ens alegra especialment que ens digueu que transmetem il·lusió perquè n’hi posem molta en tot el que fem.
   Esperem seguir compartint moltes experiències mutuament!
   Una abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s